• PBZN
  • PBZN

Състезание по пожароприложен спорт за купата на Българската федерация за пожароприложен спорт – „СОФИЯ 2021“

SUPBZN

В периода от 13-ти октомври до 14-ти октомври 2021 г. на Спортен комплекс „Раковски” и Спортен комплекс „Национална спортна академия“ в София ще се проведе състезание по пожароприложен спорт за купата на Българската федерация за пожароприложен спорт – „СОФИЯ 2021“.

Домакин на надпреварата между най-бързите български пожарникари тази година е Столичната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. Съорганизатори на формата са Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Българската федерация за пожароприложен спорт.

В състезанието ще вземат участие представителните отбори по пожароприложен спорт на Столичната и регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението” и спортните клубове по пожароприложен спорт в страната, класирали се от 1 - во до 10 – то място в комплексното класиране на XLIX Републикански преглед по пожароприложен спорт – „ПЛОВДИВ 2021”, а именно: СДПБЗН, РДПБЗН – Плевен, РДПБЗН – Стара Загора, РДПБЗН – Велико Търново, РДПБЗН – Пловдив, РДПБЗН – Враца, РДПБЗН – Кърджали, РДПБЗН – Разград, РДПБЗН – Варна и Факултет ПБЗН.

Надпреварата по пожароприложен спорт цели поддържане и повишаване на физическата дееспособност на служителите и затвърждаване на професионалните им умения за действия в реална обстановка. Събитието ще се проведе при стриктното спазване на заповедите на министъра на здравеопазването, във връзка с противоепидемичните мерки против разпространението на COVID-19.

Успех и късмет на всички участници в състезанието!

Програма


Copyright ©2011-2022 sofia-fire.bg. All Rights Reserved.