• PBZN
  • PBZN

Отличените отбори на МПО „Млад огнеборец” и „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” ще представят столицата в републиканския и националния етапи на ученическите състезания

SUPBZN

На 13-ти Май 2022 г. на стадион „Г. С. Раковски” 16 столични отбора в оспорвана надпревара, с ентусиазъм за победа на практика показаха, че знанието спасява при възникване на пожари, бедствия и извънредни ситуации.

На първо място в градското състезание на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” се класира отбора на 44 СУ „Неофит Бозвели“, който ще представи столицата в Републиканския етап на състезанието.

В областния етап на състезанието „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” на първо място беше отличен отбора на 191 ОУ „Отец Паисий“ . Столичният отбор ще участва в Националния етап на състезанието.

Вторите места заеха отборите на Частно палестинско училище „Ибнсина” от МПО „Млад огнеборец” и 15 СУ „Адам Мицкевич” от „Защита при пожари, бедствия и извънредни ситуации”.

На трето място бяха отличени отборите на 43 ОУ „Христо Смирненски” от МПО „Млад огнеборец” и 163 ОУ „Черноризец Храбър“ от „Защита при пожари, бедствия и извънредни ситуации”.

Отличените на призовите места отбори бяха наградени с купи и медали. За добрата работа и подготовка на състезателите, ръководителите на отбори бяха отличени с медали.

Грамоти, раници и топки получиха всички отбори, взели участие в състезанията.

Наградите за участниците в 21-то издание на ученическите състезания МПО „Млад огнеборец” и „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” са финансирани от Спортен клуб „Огнеборец – София“.


Copyright ©2011-2023 sofia-fire.bg. All Rights Reserved.