• PBZN
  • PBZN

Ученически състезания на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” и „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” – 2023 година

SUPBZN

На 12-ти Май 2023 г. на стадион „Г. С. Раковски” 18 столични отбора в оспорвана надпревара, с ентусиазъм за победа на практика показаха, че знанието спасява при възникване на пожари, бедствия и извънредни ситуации.

На първо място в градското състезание на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” се класира отбора на 36 СУ „Максим Горки“, който ще представи столицата в Републиканския етап на състезанието.

В областния етап на състезанието „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации” на първо място беше отличен отбора на 12 СУ „Цар Иван Асен II“. Столичният отбор ще участва в Националния етап на състезанието.

Вторите места заеха отборите на 44 СУ „Неофит Бозвели“ от МПО „Млад огнеборец” и 43 ОУ „Христо Смирненски“ от „Защита при пожари, бедствия и извънредни ситуации”.

На трето място бяха отличени отборите на Палестинско училище „Ибнсина“ от МПО „Млад огнеборец” и 45 ОУ „Константин Величков“ от „Защита при пожари, бедствия и извънредни ситуации”.

Отличените на призовите места отбори бяха наградени с купи и медали. За добрата работа и подготовка на състезателите, ръководителите на отбори бяха отличени с медали.

Грамоти и раници получиха всички отбори, взели участие в състезанията.

Снимки от награждаването можете да разгледате в Галерия – Младежки състезания

Copyright ©2011-2024 sofia-fire.bg. All Rights Reserved.